Cégünk stabil háttérrel rendelkező 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Ezen a néven 2015 óta tevékenykedünk az építőiparban. Szigetszentmiklóson a vállalkozási területen megépült betonüzemünkben betonértékesítéssel, betongyártással és betonszállítással illetve igény esetén Partnereink által betonszivattyúzással foglalkozunk. Cégünk saját gépparkkal rendelkezik, ezért teljes körű garanciát tud vállalni a beton mennyiségére és minőségére.
Vállalkozásunk rövid története:
Szakmai tapasztalatunk szerzése az építőiparban 1995-ben betonszállítással kezdődött. A megnövekedett építőipari igények miatt 2002-ben saját betongyárat nyitottunk. Büszkék vagyunk arra, hogy az évek alatt szolgáltatásainkat már számos vállalkozás vette igénybe. Kérjük, tekintsen meg néhány fényképet gépparkunkról, melyeket a mixer beton szállításában és szivattyúzásában használunk, illetve néhány fotó a mixer beton felhasználásáról és elvégzett munkáinkról. Várjuk hívását!
Construction worker washing tools at construction site road street project. Repair, house.

A beton cement, víz, adalékanyag és ha szükséges, megfelelő adalékszer minőségi keveréke. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az építkezők és a felújítók között a mixerbeton alkalmazása. Cégünk fő profilja az előre kevert beton gyártása és szállítása.

Ezért válasszunk mixerbetont

-

Tel: +36-30-530-14-70